Jeugd tennis Langedijk

Tc Langedijk is een club waar elk jaar ruim 200 kinderen trainen. We proberen naast de trainingen veel activiteiten te organiseren om de kinderen nog vaker naar de tennisbaan te laten komen. Door bijvoorbeeld op vrijdagmiddag een racketmiddag. Die middag worden er wedstrijdjes en spelletjes georganiseerd op de club. Dit als speciaal voor jeugd tennis Langedijk.

Jeugd tennis Langedijk trainers

Er wordt lesgegeven door 2 trainers die beide de A en B- licentie hebben behaald.
Colin Sal ( tel: 06 24716997 ) en Michel Hink ( 06 25156785 ). Beide trainers zijn zeer enthousiast en brengen de kinderen op een leuke manier de vaardigheden van het tennisspel bij.

Tenniskids

Voor de jongste kinderen is er het tenniskidsprogramma. ( TKP ) De kinderen spelen op een aangepaste baan en met speciale tennisballen. Daardoor hebben de kinderen eerder het spelplezier en wordt er op een snellere manier vooruitgang geboekt.
Daarnaast krijgen ze aan het einde het seizoen een diploma als ze de vaardigheden onder de knie hebben die in het boekje staan vermeld.

Naast de trainingen kunnen de kinderen natuurlijk ook meedoen aan verschillende competities en toernooien. Voor de TK kinderen worden de wedstrijden op de aangepaste velden gespeeld. Zie ook onder kopje Tenniskids voor meer informatie.

Jeugd tennis Langedijk

We hebben op de club ook een aantal selectiegroepen. Deze kinderen krijgen een extra training aangeboden om zo hun kwaliteiten nog beter te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat alle kinderen aan hun behoefte komen en het plezier in het spel krijgen en behouden!

Jeugd tennis Langedijk contributie

Lidmaatschapskosten T.C. Langedijk per kalenderjaar:

  • Aspirant: Euro 90,- (inclusief training)
  • Junior: Euro 115,- (inclusief training)
  • Senior: Euro 110,-

Regels:

  • In het jaar dat je 10 wordt ga je van Aspirant naar Junior.
  • In het jaar dat je 18 wordt ga je van Junior naar Senior.

Kijk voor meer informatie op de website van TC Langedijk of mail naar michelhink@hotmail.com